Taidetilan takana


Krista Jadin

Taidetilan perustaja ja intohimoinen akryylimaalauksen harrastaja. Siveltimien lisäksi hyppysissäni pysyy valokuvakamera ja Taidetilan ulkopuolella työskentelen media-alalla.

Kurssitan akryylimaalauksen perusteita abstraktin- ja intuitiivisen taiteen, sekä tekstuureiden ja akryylikaadon parissa. 

Minun lisäksi vierailevat taiteilijat tarjoavat vaihtuvuutta ja myös kokeneemmille konkareille uusia haasteita.

Muutimme perheeni kanssa Espoosta Karkkilaan hetken mielijohteesta ja upea Högforsin ruukin alue ja pauhaava koski vetivät puoleensa. Idea sai alkunsa, kun unelmoin tunnelmallisesta ateljeesta, jonne kaikki olisivat tervetulleita pitämään hauskaa ja luomaan juuri oman näköistä taidetta matalalla kynnyksellä. Palaset loksahtivat kohdilleen ja täällä ollaan.

Lämpimästi tervetuloa Taidetilaan päästämään sisäinen Picassosi valloilleen. Viereinen Uunisaunan anniskeluravintola palvelee kurssilaisia, joten kuivin suin ei tarvitse olla.

Samalla reissulla voit käydä elokuvissa, ravintolassa, joogassa, piipahtaa erilaisissa putiikeissa ja taideillan päätteeksi hypätä vielä saunan lauteille ja yöpyä viihtyisässä Tehtaan hotellissa. Täydellistä.

Tule viihtymään kauniiseen miljööseen Karkkilan pauhaavan kosken äärelle, upeiden palvelukokonaisuuksien luokse.