Taidetilan takana

Olen Krista Jadin, Taidetilan perustaja ja intohimoinen akryylimaalauksen harrastaja ja ikuinen oppija.

Ammatiltani olen TV-tuottaja ja käsikirjoittaja, sekä valokuvaaja. 

Muutimme perheeni kanssa Espoosta Karkkilaan hetken mielijohteesta ja upea Högforsin ruukin alue ja pauhaava koski vetivät puoleensa. Palaset loksahtivat kohdilleen ja täällä nyt ollaan.

Idea Taidetilasta tuli, kun unelmoin tunnelmallisesta taidestudiosta, jonne kaikki olisivat tervetulleita matalalla kynnyksellä luomaan juuri oman näköistä ja uniikkia akryylimaalaustaidetta, sekä viettämään laatuaikaa. 

Taiteilun yhteydessä voit rennosti nauttia omaa lempijuomaasi, eikä mitään tarvikkeita tarvitse hankkia itse ja mikä helpointa - siveltimetkin pestään puolestasi.

Nyt kuka vain voi tulla tekemään taidetta ja nauttia vapaa-ajasta kauniissa miljöössä Karkkilan pauhaavan kosken äärellä, upeiden palvelukokonaisuuksien ympäröimänä. Samalla reissulla voit käydä vaikka elokuvissa, ravintolassa, piipahtaa erilaisissa putiikeissa ja taideillan päätteeksi hypätä vielä saunan lauteille. Täydellistä.

Tulen itse vetämään akryylimaalauksen perusteita ja vaihtuvat taiteilijat tarjoavat myös kokeneemmille konkareille uusia haasteita kurssien parissa. Lisäksi tilaa voi vuokrata omaan käyttöön tarvikkeineen. Kysy myös tarjousta omalle porukallesi.

Tervetuloa ihanaan uuteen Taidetilaan.